Условия за доставка

Безплатна доставка над 50лв.

При поръчка над 50лв доставката до офис на куриер ще е за наша сметка. Това включва и всички такси към куриерите. Важи за територията на България. При поръчки под 50лв. или до адрес на клиента цената на доставката се изчислява автоматично, в зависимост от обема и теглото на пратката.
 

Условия за доставка

При неясна поръчка, допълнителни изисквания от Ваша страна и др. е възможно да се свържем с вас с цел уточняване и потвърждаване на поръчката. При всички други случай потвърждение по телефон няма да бъде необходимо и поръчката се счита за крайна. При нужда от промяна или отказ от поръчката, моля да се свържете възможно най-бързо с екипа на Rise of Dice. Това може да направите чрез страницата за контакти.

Всички поръчки направени до 12ч. се обработват и се изпращат на същия ден ако има наличност. Поръчките направени след 12ч. е възможно да бъдат обработени на следващия ден. При липса на наличност ние се задължаваме да Ви уведомим за възможно забавяне на поръчката или невъзможност да я изпълним.Екипът на Rise of Dice има стандартно работно време от Понеделник до Петък. За почивни дни се считат Събота, Неделя и официалните празници за република България. Поръчки, които са направени през почивните дни е възможно да бъдат обработени на следващия работен ден. В случай на непредвидени почивни дни или други непредвидими обстоятелства за екипа на Rise of Dice ние се задължаваме да Ви уведомим за забавянето на поръчката възможно най-скоро.

Времето за доставка в цяла България обикновено би отнела от 1 до 2 работни дни. Възможни са забавяния, в зависимост от населеното място или натовареността на куриерите. Ако този срок не Ви устройва ние ще ви помогнем да получите поръчката си в удобен за Вас срок. Наличните игри на склад можете да получите и лично в гр. Пловдив. За повече информация се свържете с нас чрез страницата ни за контакти.

Цена на доставка

Цената на доставката се калкулира в момента на поръчката. Обикновено използваме услугите на куриерска фирма Спиди. По-обемисти и тежки пратки биха имали различна цена за доставка.