Играй докрай

evroproekt
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Порталът за Социални и тиймбилдинг игри

Нов модул за социални игри на Rise of Dice

Rise of Dice успя с помоща на Оперативна програма Развитие на човешките ресурси да реализира проект, с който да подобри  функционалностите на уебсайта си. Бе изградена изцяло нова секция “Социални и тиймбилдинг игри”. Така всеки потребител ще може да намери ясна, точна и систематизирана информация за всяка една от социалните игри.
С изпълнението на това ще се създаде и гарантира представяне на новото направление в дейността на Rise of Dice в Интернет за достигане до широката общественост, за информираност за дейността и надежден комуникационен канал с потребителите.

По същество разработените от нас игри представляват средства за придобиване на социални умения. Някои от тях учат играчите на комуникация, изслушване на събеседника, вземане на бързи и обмислени решения, управление на хора и ресурси, индивидуална и отборна игра, идентифициране и решаване на скрити проблеми, нови запознанства и създаване на нови контакти.

Важно е да се посочи, че самият процес на подготовка на проект изисква постоянство, внимание, работа в екип, организираност, усет към детайла и готовност за бързо анализиране и реагиране на създали се ситуации, които екипа на Rise of Dice прилагаше във всяка една стъпка.

Подробности за новия модул

Ние от Rise of dice сме ви подготвили интересна новост в нашия сайт. Става въпрос за новата секция в сайта ни “Социални и тиймбилдинг игри”. В нея ще намерите  специално подбрани от нас социални игри, които можете да играете на всяко фирмено събитие с различен брой хора и да направите вашият тиймбилдинг още по-интересен, вълнуващ и забавен! Нашите игри, освен забавлението ще ви помогнат да създадете много нови и интересни запознанства и контакти. В същото време докато се забавлявате ще се научите на важни личностни качества и умения като:

 • Комуникация с хората
 • Изслушване на събеседника
 • Вземане на бързи и същевременно обмислени решения
 • Управление на хора и ресурси
 • Индивидуална и отборна игра
 • Идентифициране и решаване на скрити проблеми и много други

Това е идеалният начин да съчетаете полезното с приятното.

Целта на нашият проект е да сплотим колектива, в който работите, да ви научим на важни качества и умения, но по един различен и забавен начин, далеч от офиса и сериозността на работното място. Достигайки до повече хора с нашият проект се надяваме да улесним вас в работния процес (а и извън него), да покажем на повече хора, че могат да се забавляват докато работят в екип и да провокираме повече положителни емоции у вас на фона на сивото и забързано ежедневие.

За ваше улеснение в секцията ни “Социални и тиймбилдинг игри” сме добавили допълнителни подсекции, описващи всяка отделна игра. Там ще намерите важна информация за играта като:

 • За колко души е предназначена играта
 • За какъв тип хора е подходяща
 • Важни умения, на които учи играта
 • Обратна информация от играчите и други
 • Удобен филтър за сортиране на подходятата за вас игра.

По този начин вярваме, че всеки от вас  ще успее да избере най-подходящата за своя екип (колектив) игра и по този начин да научи хората (съотборниците) си на важни личностни качества и умения, да сплоти колектива си и най- вече да се забавлява от сърце!

Умения в комуникацията са най-силното оръжие в социалните игри. Ето защо те са перфектен инструмент за тиймбилдинг и все по-често се използват именно за тази цел.

Едно от най-важните средства за формиране на социални умения са игрите. Те поставят в различни ситуации хората, събуждат у тях инициативност, изобретателност и изграждат чувство на доверие и справедливост, които са необходими за формирането на доверие към приятели и колеги.

Социалните и тиймбилдинг игри доставят радост и преживявания, създават условия за себепознаване. Те са най-подходящата форма за изграждане на позитивни взаимоотношения, желание за сътрудничество и взаимопомощ, като едновременно с това дава възможност за лична изява и самоинициативност. 

Те са едно от най-добрите средства за установяване на контакт и изграждане на близост. Всички игри по някакъв начин представляват различни интерпретации на връзката на човека с околните. Има обаче игри, чиято основна същност е контактът. Към тях се причисляват игрите, които екипът на Rise of Dice предлага в новия си модул.

Представените игри са в подкрепа на развитието на личностните и социални умения. Независимо от класификациите, към които принадлежат тези игри, както и от разнообразните им функции, всеки, който ги използва, може да открие много други техни предназначения, чрез които да направи работата си по-полезна и вълнуваща.  

Игрите са ключ към щастието. 

Потърсете ни, за да организираме една от тези игри на вашето частно парти, тиймбиндинг или заведение!

Приятно забавление!

Какво са социалните игри на  Rise of Dice?

Това са специални събития, на които се събират хора от различни възрасти. На всяко такова събиране всички играем една обща игра. Тя обикновено е предназначена за 10 – 50 играчи. Всичките ни игри могат да се скалират в зависимост от броя играчи.

Целта на тези игри е да постави играчите в реална екстремна ситуация или дилема, за да може всеки да провери как би реагирал. От тяхното решение ще зависи съдбата на отбора им.

След края на социалната играта следва кратка дискусия, в която обсъждаме взетите решения по време на събитието. Това е момента, в които всеки научава много за себе си. Именно тези решения ни показват как бихме реагирали в кризистни ситуации и морални дилеми. И не само… ще коментираме какви умения са били нужни на победителите, за да спечелят.

Защо правим това?

Забелязахме интересна тенденция у хората. Много от нас си мислят, че биха реагирали по някакъв определен начин в дадена ситуация. Това е обаче само на теория – когато работи само ума ни. Какво става, когато изпаднем реално в подобна ситуация? Когато е задействан инстинкта ни за оцеляване или стремежът ни за победа? Обикновено картинката е съвсем различна.

И в това няма нищо лошо.

Социалните игри са точно за това. Да проверим ценностите си, да разберем силните си страни, да се научим да взимаме решения.

По този начин можем да опознаем много по-добре начите приятели или колеги. Така ще си вярваме повече и ще работим по-лесно заедно.

Ела и ти на социална игра от Rise of Dice. Ще останеш изненадан от себе си.

Социални и тиймбилдинг игри

за твоето частно парти, заведение или тиймбилдинг

Проект „Подкрепа за устойчив бизнес“ с „Дайс Рол“ ООД, финансиран със средства от ЕСФ чрез ОП РЧР 2014-2020 с договор рег.№ BG05M9OP001-1.054-0053-C01

Запиши се в списъка на Rise of Dice

Получавай безплатни материали и покани.

Научавай първи за най-яките предложения и промоции от нас.

Ще можеш да се отпишеш по всяко време. Ние мразим спама!