Търсиш настолни игри за подарък?

Нека помогнем!

Знаем колко е трудно. Били сме на твое място много пъти.

Решаваш, че ще е яко да купиш настолна игра за подарък на приятел или роднина. Какво обаче да избереш? Има толкова много различни настолни игри, които честно казано не струват. Ще ти отнеме няколко дни, за да проучиш малка част от тях. Много е лошо чувството, когато подариш настолна игра на твой близък, а тя се окаже тъпа и неподходяща. А отговорността е била твоя.

От много години сме в това хоби и знаем доста за игрите на пазара. Сега и ти имаш възможност да се възползваш от нашия опит и годините проучване и тестване на различни игри. Ние ще ти помогнем с този избор, защото знаем колко е труден.

Попълни анкетата по-долу и ние ще се свържем с теб, за да дадем точни предложения за твоя случай. Така ще трябва да избираш между 2-3 заглавия и ще си сигурен, че няма да сбъркаш.

4 лесни стъпки

1. Търсиш игра за подарък

2. Попълваш анкетата

3. Изчакваш нашия личен отговор към теб

4. Избираш от възможностите без шанс да сбъркаш.

Анкета

Често задавани въпроси за анкетата:

Трябва ни малко време, за да направим най-добрия избор за теб. To зависи от отговорите ти в анкетата.
Очаквай нашият отговор между 1 и 4 дни.

След като разгледаме внимателно твоите желания и се съобразим с тях, ще изпратим нашите предложения на имейл адреса от въпрос №2.
Ако искаш да се чуем по телефона, въведи номера си на въпрос №3. По телефона ще е по-удобно, защото ще се чуем лично и ще можем да коментираме предложенията, а също и да ни попиташ още нещо.

Разбира се, че не!
Ние ще ти дадем само предложения. Ти САМ решаваш дали ще ни се довериш и дали ще зарадваш свой близък човек с настолна игра.

Заедно с предложенията ще ти изпратим и линкове, откъдето можеш директно да си поръчаш някоя от игрите.
Можеш да се свържеш с нас на имейл admin@riseofdice.com или на телефон 0892-285-418
Ако избереш опцията да се свържем с теб по телефона, можеш веднага да ни кажеш коя игра искаш и къде да я изпратим, а ние ще го направим веднага.

Изформираният избор е добрият избор.
Колкото повече информация имаме за това, което търсиш, толкова по-точно можем да изберем ТВОЯТА игра.

Тази анкета се използва САМО И ЕДИНСТВЕНО за това, за което е създадена – да изберем правилната настолна игра за теб или за твой близък. Тази информация, включително имейл или телефонен номер, няма да бъде записана за автоматични писма с цел промоции или друг вид спам. Тя няма да бъде представена на трети лица. Ние мразим това и никога няма да го направим.

Имаш други въпроси?

Можеш да се свържеш с нас на имейл admin@riseofdice.com или на телефон 0892-285-418