Selected:

Семейна настолна игра Хотел за буболечки

29,90лв.

Out of stock

Семейна настолна игра Хотел за буболечки

Базова настолна игра

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

Тип Тип: семейна/ детска настолна игра

Играчи Играчи: 2-4

Възраст Възраст: 7+

Времетраене Времетраене: 15 мин.

Език Език: български, английски

Търсиш игра за подарък?

29,90лв.

Изчерпан

Допълнителна информация

Описание

Тематика на семейна настолна игра „Хотел за буболечки“

В семейна настолна игра „Хотел за буболечки“ ще намерите калинки, мравки, пчелички и пеперудки. Те всички трябва да отседнат някъде, за да пренощуват. Но кой ще ги приюти? Разбира се, играчите! Те ще управляват хотели и ще канят в тях най-различни малки гости. Обаче внимавайте, в хотела може да дойде и лошият паяк, който да изгони гостите ти! Да не говорим за досадната хлебарка, която би изяла всичкия мед, приготвен за добрите буболечици.

Интересното в семейна настолна игра „Хотел за буболечки“

Всеки играч в играта разполага със свой хотел. За да спечелиш, ти трябва да запълниш хотела си със своите желани гости. Мухата предпочита да гостува в хотела за мухи, а калинките в хотела за калинки. Ще можеш ли първи да събереш всичките си хвъркати клиенти? За целта можеш да използваш и малко мед, за да ги подмамиш. Обаче внимавай! Медът привлича и гладната хлебарка, която ще го изяде всичкия и ще избяга. За да е още по-забавно, понякога в хотелите ще идва и лошия паяк, който иска да изяде твоите гости. Откъде мислиш, че би дошъл той? Друг играч ще го изпрати при теб, разбира се! Но не се притеснявай, в някой от следващите ходове ще можеш да му го върнеш, като му изпратиш и ти един паяк в неговия хотел!  – Хахах…

Последни мисли и съвети за семейна настолна игра „Хотел за буболечки“ – от Добри (Rise of Dice)

Първо, нека спомена, че това е детска игра, която има супер забавни и добре нарисувани картинки. Предназначена е да се играе от деца и от техните родители. Хотел за буболечки е лесна, бърза и динамична малка игра. В нея могат да играят до 4 играчи. За едно разиграване ще са Ви необходими около 15-20 минути. Правилата на „Хотел за буболечки“ са много лесни и се обясняват за 5 минути. Ако играете с по-малки деца, им обяснете хубаво правилата, а след това те сами ще могат да се справят без проблеми.

Защо да подариш семейна настолна игра „Хотел за буболечки“ на децата си?

Дори да е странно за вярване, наистина съществуват такива хотели за буболечки. Те се използват, за да могат насекомите да намерят подслон през зимата или да направят гнездо. Играта има за цел да научи децата, че не всички насекоми са лоши. Много от тях са много полезни за цветята, дърветата и цялата природа. Те са нужни в двора и градината ни. Поиграйте тази игра с децата си и им обяснете, че насекомите съществуват с причина и не е хубаво да убиваме всички от тях!

Основни механики в семейна настолна игра „Хотел за буболечки“. От какво се състои?

Press (Push) Your Luck

Добри от Rise of Dice

Здравейте, казвам се Добри и съм един от основателите на Rise of Dice. Фен съм на настолните игри от доста години. Моята мисия е да помагам и да давам стойност на другите в хобито. Всичко прочетено по-горе е писано от мен. Вярвам, че е глупаво да предлагаме настолните игри, които ние лично не познаваме. #Ти Си На Ход

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Семейна настолна игра Хотел за буболечки“
Close Menu
×
×

Cart