Selected:

Настолна игра Лов на таласъми

19,90лв.

Настолна игра Лов на таласъми

Базова настолна игра

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

Тип Тип: семейна/ детска настолна игра

Играчи Играчи: 1-6

Възраст Възраст: 4+

Времетраене Времетраене: 15 мин.

Език Език: български

Търсиш игра за подарък?

19,90лв.

Допълнителна информация

Описание

Тематика на настолна игра „Лов на таласъми“

Ах, тези таласъми… излизат изпод леглото и се опитват да плашат малките деца. Но няма страшно! Нас не ни е страх и трябва да ги победим заедно. Как? Просто трябва да ги напъхаме в килера. Яко, а?
Всеки таласъм се страхува от определена играчка в детската стая. Това може да е плюшеното мече, гуменото пате или барабаните. Само трябва бързо да намерим каквото ни трябва и лошия таласъм ще се прибере сам в килера от страх!

Забавното в настолна игра „Лов на таласъми“

Тук играчите играят всички заедно, за да победят досадните таласъми. На масата пред нас ще са „разхвърляни“ всички играчки, от които чудовищата се плашат. Това са плочки, обърнати с лицето надолу. Когато излезе определен таласъм, ние трябва да намерим точно определената играчка, за да го прогоним. Обаче внимавай, защото ако намериш чорап в стаята ще стане още по-голяма бъркотия и играчките ще се разместят. По този начин за играчите ще стане доста трудно да запомнят коя играчка къде се намира. „Лов на таласъми“ е тест за паметта на децата. Ако дълго време не успеем да прогоним таласъмите, те ще станат прекалено много и ще изгубим играта. Едииственият начин да спечелим е като ги прогоним всички и то навреме.

Последни мисли и съвети за настолна игра „Лов на таласъми“ – От Добри (Rise of Dice)

Това е една доста лесна и проста игричка. Подходяща е за малки деца над 3-4 годишна възраст и техните родители. Играта предлага доста варианти. Можете да я направите супер елементарна и да играете с 3 годишни, или пък да я усложните малко, за да стане подходяща за пораснали деца. По-трудните варианти на „Лов на таласъми“ ще предизвикат дори и родителите! В играта могат да играят до 6-тима играчи, дори е възможно да се играе от един човек. „Лов на таласъми“ идва със супер як килер, където можете да мушкате чудовищата. Картите и плочките са много готино нарисувани.

„Лов на таласъми“ е изключително гъвкава игра, която тренира мозъка на децата. С нея те се учат да запомнят по-лесно и по-бързо. А какво става когато играта стане прекалено лесна за Вас и Вашите деца? Просто отворете правилата и изберете по-сложен вариант. Какви са тези варианти? Ще Ви оставя сами да разберете, след като започнете да играете!

Основните механики в настолна игра „Лов на таласъми“. От какво се състои играта?

Memory

Добри от Rise of Dice

Здравейте, казвам се Добри и съм един от основателите на Rise of Dice. Фен съм на настолните игри от доста години. Моята мисия е да помагам и да давам стойност на другите в хобито. Всичко прочетено по-горе е писано от мен. Вярвам, че е глупаво да предлагаме настолните игри, които ние лично не познаваме. #Ти Си На Ход

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Настолна игра Лов на таласъми“
Close Menu
×
×

Cart