Selected:

Парти настолна игра Стой далеч!

26,90лв.

Out of stock

Парти настолна игра Стой далеч!

Базова настолна игра

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

Тип Тип: парти настолна игра

Играчи Играчи: 4-12

Възраст Възраст: 12+

Времетраене Времетраене: 30 мин.

Език Език: български

Търсиш игра за подарък?

26,90лв.

Изчерпан

Допълнителна информация

Описание

Тематика на парти настолна игра „Стой далеч!“

За какво става дума в парти настолна игра “Стой далеч!”? Експедиция е открила древен град. След време е изгубен контакта с хората там. Нещо се е случило. Ти и твоите приятели отивате да проверите мястото като спасителен екип. Разбирате, че в древния град е открито и чудовище, което има за цел да убие всички. Когато убие жертвата си, то се преобразява и заприличва на нея. Без да го усетите, то ще се опита да убие всички. Още от началото един от Вас е чудовището, което има за цел да зарази всички около него и да ги превърне в чудовища. Хората ще трябва да намерят кой е този играч и да го „убият“, преди да е станало късно.

Интересното в парти настолна игра „Стой далеч!“

Сформират се 2 отбора: хора и чудовища. В началото чудовището е само едно. В играта можеш да контактуваш само с тези до теб. Правилата позволяват постоянно да сменяш мястото си. Ако си мислиш, че този до теб е чудовище, е добра идея да отидеш някъде другаде, за да не те зарази. Стой далеч!

Ако все пак те хване на тясно, ти вече си от отбора на чудовищата, като целта оттук нататък е да заразявате хората.

В парти настолна игра “Стой далеч!” има постоянни подозрения, прецаквания и мръсни номера. Не бива да вярваш на никого! Може да си мислиш, че чудовището е далеч, а всъщност да е точно до теб и да е готово да те убие.

Последни думи за парти настолна игра „Стой далеч!“

„Стой далеч!“ е парти настолна игра за много хора. Тя е забавна и лека, като се обяснява изключително бързо. Правилата са кратки, а историята е завладяваща, особено ако влезеш в образ. Лично аз много харесвам идеята със смяната на местата на играчите. Това внася допълнителна динамика в играта. Тръпката е голяма, ако успееш да заразиш някой играч или пък точно ти да издебнеш чудовището и да го убиеш! Би ли се впуснал в това приключение?

Основни механики в парти настолна игра „Стой далеч!“

Social Deduction

Bluffing

Partnerships

Добри от Rise of Dice

Здравейте, казвам се Добри и съм един от основателите на Rise of Dice. Фен съм на настолните игри от доста години. Моята мисия е да помагам и да давам стойност на другите в хобито. Всичко прочетено по-горе е писано от мен. Вярвам, че е глупаво да предлагаме настолните игри, които ние лично не познаваме. #Ти Си На Ход

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парти настолна игра Стой далеч!“
Close Menu
×
×

Cart