Парти настолна игра Black Stories Real Crime Edition

Базова настолна игра

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

Тип Тип: парти настолна игра

Играчи Играчи: 2-15

Възраст Възраст: 12+

Времетраене Времетраене: 20 мин.

Език Език: български

Търсиш игра за подарък?

19,90лв.

Допълнителна информация

Описание

Изданието на парти настолна игра „Black stories Real Crime Edition“ включва в себе си още по-черни и мрачни истории, в сравнение с първата част на играта. Още по-якото е, че тук всяка една история е по истински случай, за да можете да настръхнете още повече. Начина на игра и забавлението са същите. Това е самостоятелна игра и не е нужно да си играл първата част, за да се насладиш на „Black stories Real Crime Edition“.

Интересното в парти настолна игра „Black stories Real Crime Edition“

Парти настолна игра „Black stories“ е една малка и бърза игра, свързана с логическо мислене и дедукция. Вашата цел е да разгадаете някаква случка, на база предварителна информация.

Как става това?

В играта има много карти, като на всяка от тях има обяснена история и улики. Един от играчите взима една карта и чете уликата на останалите. След това, всички които играят трябва да задават въпроси с „да“ или „не“ на този, който е изтеглил картата. Той трябва да отговаря и да ги насочва, за да отгатнат какво се е случило.

Как се играе?

ПРИМЕР: Намерен е труп на върха на едно дърво в гората.
Оттук нататък с въпроси трябва да се разгадае цялата история за това как е умрял, как се е озовал там и др.
След доста внимателно подбрани въпроси групата трябва да познае, че това е водолаз, който е плувал в близкото езеро, но пожарен хеликоптер го е засмукал с помпата си, докато е гасял пожар в близката гора. Когато пожарникарите пуснали водата над огъня, там е бил и нашият герой, който е паднал в огъня и е останал на дървото.

Най-якото в играта е това, че може да се играе с много хора. Колкото повече хора намерите за игра, толкова по-забавно ще е. Има лесни истории, има и такива, които са доста сложни. По-големият брой играчи позволява повече нови и интересни идеи и въпроси. Отговорите на загадките винаги са доста объркани и интересни. Гарантирано е, че играчите ще останат изненадани и доволни от себе си, че са решили такава заплетена история.

Последни думи за парти настолна игра „Black stories Real Crime Edition“ – От Добри („Rise of Dice“)

Играта е малка и може да се играе навсякъде: по време и след вечеря, докато седим на опашката и чакаме да си платим телефона, докато пътуваме с приятели и др. „Black stories Real Crime Edition“ не изисква маса или поле. Дори не е необходимо да носиш цялата кутия със себе си. Достатъчно е да вземеш 5-10 карти в джоба си и си готов за игра.

За кого е подходяща „Black Stories Real Crime Edition”?

“Black stories Real Crime Edition” е изключително лесна игра и се обяснява за 1 минута. Това, за което трябва да внимаваш са по-малките деца, защото всички истории са свързани със смърт, убийства или други подобни случки.

Основни механики в “Black Stories Real Crime Edition” – от какво се състои играта?

Deduction
Storytelling

Добри от Rise of Dice

Здравейте, казвам се Добри и съм един от основателите на Rise of Dice. Фен съм на настолните игри от доста години. Моята мисия е да помагам и да давам стойност на другите в хобито. Всичко прочетено по-горе е писано от мен. Вярвам, че е глупаво да предлагаме настолните игри, които ние лично не познаваме. #Ти Си На Ход

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парти настолна игра Black Stories Real Crime Edition“