Selected:

Парти настолна игра Bears vs Babies

74,90лв.

Парти настолна игра Bears vs Babies

Базова настолна игра

ОРИГИНАЛНО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ

Тип Тип: парти настолна игра

Играчи Играчи: 2-5

Възраст Възраст: 7+

Времетраене Времетраене: 15 мин.

Език Език: английски

Търсиш игра за подарък?

74,90лв.

Допълнителна информация

Описание

Тематика на парти настолна игра „Bears vs Babies“

В парти настолна игра „Bears vs Babies“ ще създавате все по-силни чудовища и ще ги изпращате на сигурна смърт. Те ще трябват да се справят с едни от „най-свирепите“ същества на планетата – група бебета. Точно така… бебета!

Ти и твоите приятели ще трябва да сглобявате най-различни чудовища. Как ще ги сглобявате?  С различни карти. На тях има глави, ръце, крака, тела и др. Трябва да направиш най-яката комбинация, за да спечелиш. Който от Вас направи най-силното чудовище ще може да победи повече бебета и да вземе най-много точки на края на играта.

Интересното в парти настолна игра „Bears vs Babies“

Най-якото в играта „Bears vs Babies“ е абсурдността на всичко, което се превърна в запазена марка на дизайнерите. Ако сте играли „Exploding Kittens“ (линк) и сте харесали хумора в дизайна, то „Bears vs Babies“ е за Вас.

Ти и твоите приятели ще сглобявате абсурдни чудовища от различни части, изтеглени от тестето. Накрая пред Вас ще стои същество с глава на акула, моторни резачки за ръце и тяло на насекомо. Допълнително ще можете да криете чудовището си с маска или да му слагате различни шапки. Всичко в играта е толкова абсурдно, че ще се забавлявате на 100%.

Когато решиш, че чудовището ти е готово за бой с бебетата ще го изпратиш на сигурна смърт. То няма да се върне, но ако има късмет ще ти донесе малко точки за края на играта. В боя може да се включат и съществата на другите играчи. А понякога става така, че ще си длъжен да изпратиш чудовището си в битката, дори да е само една ходеща глава на мечка. Това става, ако някой реши да те прецака, но след това ще си го върнеш, няма страшно!

Включи се в тази легендарна битка на вековете. Докажи, че твоят шантав изрод е по-силен от група кръвожадни бебенца!

Последни мисли и съвети – Добри (от Rise of Dice)

Когато играх играта “Bears vs Babies“ за първи път си казах „WTF”. След това видях, че освен всичките абсурди, е доста добре измислена. В хода на играта постоянно се смеехме всички заедно. Чуваха се изрази като „гледай какво се получи“ или „виж, виж моето чудовище, ха-ха“

Това е лесна и бърза игра. Обяснява се бързо и се играе за около 20-30 мин. Супер забавна е и хората ѝ се радват. Кутията, в която идва играта е направена като козина на мечка, което е супер яко.

За кой е подходяща? Определено за компании от приятели, които се забавляват на абсурди. Аз лично го намирам за доста забавно. Не бих я препоръчал за малки деца или за семейства. Не, че няма да им е интересно, по-скоро не биха схванали целия хумор в играта.

Определено това е една харесвана игра от хората. Ако обичаш игри, които те забавляват не само с геймплея си, но и с уникалния им дизайн и хумор – действай, „Bears vs Babies“ ще ти хареса.

Основните механики в парти настолна игра „Bears vs Babies“ – от какво се състои играта?

Set Collection

Memory

Добри от Rise of Dice

Здравейте, казвам се Добри и съм един от основателите на Rise of Dice. Фен съм на настолните игри от доста години. Моята мисия е да помагам и да давам стойност на другите в хобито. Всичко прочетено по-горе е писано от мен. Вярвам, че е глупаво да предлагаме настолните игри, които ние лично не познаваме. #Ти Си На Ход

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парти настолна игра Bears vs Babies“
Close Menu
×
×

Cart