Играй докрай

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Как да напиша ревю или статия в Rise of Dice?

Имаш любима игра, която искаш да представиш пред общността ни? А може би имаш идея за интересна и хубава статия? Ние от Rise of Dice вярваме, че всеки трябва да е свободен да изрази мнението си и да опише неговата гледна точка! Затова ти даваме възможност да напишеш свое собствено ревю на любима игра или пък да изразиш някоя полезна мисъл в интересна статия. Всички статии и ревюта от потребители ще се преглеждат от нашите редактори напълно безплатно. След леки корекции, те ще могат да публикуват написаното от теб, за да е видимо за всички. Твоето име или псевдоним ще присъства в края на статията, затова го напиши, когато ни я изпращаш.

Как да изпратя статията?

изпрати ни текстов файл на e-mail адреса ни admin@riseofdice.com

Изпращане на текстов файл и снимки на admin@riseofdice.com

Създай текстов файл на компютъра си и напиши статията в него. Подбери качествени снимки с висока резолюция, отговарящи на написаното от теб. Изпрати ни e-mail на admin@riseofdice.com и прикачи всички файлове (текстовия файл и снимките) към него. Напиши името или псевдонима си, за да можем да го поставим в края на статията или ревюто.

 

 

Изисквания към статиите или ревютата?

  1. Писането на кирилица е напълно задължително! Текстове на шлякавица или маймуница изобщо няма да бъдат разглеждани!
  2. Задължително трябва да са написани от теб! Статии или ревюта, които са копирани от друго място няма да бъдат публикувани. Не е редно и законно да се краде труда на други хора. По този начин Rise of Dice може да бъде санкциониран. Ние не искаме това.
  3. Превод от статия на английски? Буквален превод от друга статия не е позволен, но можеш да вземеш идея от друго място.
  4. Ако има подобна статия в интернет? Не е фатално. Просто напиши твоята идея по въпроса и се увери, че заглавието не е същото.
  5. Преди да започнеш да пишеш, провери дали в Rise of Dice вече няма такава статия или ревю.
  6. Изразявай се кратко и ясно. В Rise of Dice искаме статиите да са достъпни за всеки. Използвай всекидневни изрази. Няма нужда да се пише на висок стил… ние сме обикновени хора.
  7. Ако се питаш как да структурираш статията или ревюто, разгледай вече написаните в Rise of Dice. Хубаво е да прочетеш 1-2 наши статии, за да придобиеш представа за структурата, изразите и стила на писане.
  8. Ако пишеш ревю добави елементите на играта и ги оцени от 0 до 100%. Виж пример в някое друго ревю в сайта. Добавянето на графиките е наша грижа!
  9. Изпрати ни поне 3 хубави снимки към написаното. Можеш да ги изтеглиш от Интернет, но не трябва да имат воден знак. Опитай и сам да направиш малко снимки, ще се изненадаш от резултата.
  10. Ако имаш въпроси не се колебай да ни пишеш. За целта използвай бланката в раздел “За нас”. Ще отговорим на всеки въпрос.

Какво мога да спечеля, ако изпращам редовно статии и ревюта за Rise of Dice?

Ако твоите статии или ревюта ни харесват, ако имаш добър изказ, правопис и идеи, можеш да станеш редактор в Rise of Dice! По този начин ще се присъединиш към екипа ни и ще наблюдаваш развитието на сайта и общността от близо. И може би най-важното – ще се включиш към нашата мисия!

Запиши се в списъка на Rise of Dice

Получавай безплатни материали и покани.

Научавай първи за най-яките предложения и промоции от нас.

Ще можеш да се отпишеш по всяко време. Ние мразим спама!