Играй докрай

anglia-kafe-sabitie-za-nastolni-igri-plovdiv-rise-of-dice-com
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Англия кафе – Board game night!

Здравейте, фенове на настолните игри и почитатели на уютните заведения!
През месец септември ще гостуваме на Англия кафе с нашите приятели от Nastola.bg. Заедно ще се погрижим да си прекарате готино и да искате още.

Кога? – 10.11.2018г.

Събитието ще се проведе на 10.11.2018г. в Събота от 17:30 часа.

Ще имаме време преди събитието да се наспим, починем и разходим. А след това се оставете в нашите ръце!

Къде? В англия кафе!

Както вече споменахме ще се радваме на гостоприемството на екипа на Англия кафе. Заведението се намира в близост до централната част на град Пловдив. За по-лесно ето Google Maps.

Англия кафе разполага с 2 етажа, удобни столове и маси за настолни игри, а всички ние ще се възползваме от всичко това. Постарайте се да дойдете на време, за да сте сигурни, че ще има места! Заведението е добре осветено и топличко. Съветвам Ви да тествате техния чай, който приготвят. Ще останете изненадани. Допълнително, на място ще има хапване и пийване. Сандвичи, принцески и разбира се – бирички!

Тематика? – Мореплаватели!

Събитието ще е с фокус върху морските игри. Това са игри в морето ли? Съвсем не. Настолните игри могат да имат най-различни тематики и тази е една от тях. Ще представим официално играта Заселниците на Катан с разширението Мореплаватели, а по-късно и една малка пиратска игра на име Port Royal.

А само такива игри ли ще се играят? Разбира се, че не. Това ще се случва само на 2-рия етаж на заведението. Навсякъде другаде ще можете да играете каквото си пожелаете. Ако искате да донесете някоя ваша любима игра сега е момента.

Ето и програмата на събитието за повече информация.

Запиши се в списъка на Rise of Dice

Получавай безплатни материали и покани.

Научавай първи за най-яките предложения и промоции от нас.

Ще можеш да се отпишеш по всяко време. Ние мразим спама!